Over Ons

Hans:

DSC_0322

Mag ik mijn eigen even voorstellen! Ik ben hans, tegenwoordig beter bekend als “de autospecialist”. Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest als (chef)monteur bij een van de grootste VW-Audi dealers van Nederland, ben ik sinds 01-01-2002 onder de naam “de autospecialist” mijn eigen bedrijf opgestart.

Door het steeds groter en sneller groeien van de autobranche en de autoverkoop hebben de garage’s vaak een tekort aan monteurs en een overvloed aan reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor krijgt men steeds minder tijd om extra service, zoals achteraf informeren of een uitgevoerde ingreep naar wens is verlopen, te verlenen.

En wie kent er bijvoorbeeld niet het volgende probleem, even snel proberen een afspraak te maken voor een kleine beurt, en als het kan op korte termijn, bij de grote garages bent u dan meestal wel 4 weken verder voordat u uw eigen auto een dagje langs mag brengen.

Kortom; voor die mensen, die kwaliteit en een snelle afhandeling zeer belangrijk vinden is “de autospecialist” dus een uitstekend alternatief. En niet alleen Volkswagen en Audi rijders zijn bij ons op het juiste adres, nee er is geen merk dat wij niet van binnen en buiten kennen. Mede door vakkennis en een modern ingerichte werkplaats, bent u met onze hulp binnen de kortst mogelijke tijd weer mobiel.

Wij hopen u daarom snel te mogen begroeten als nieuwe klant, zodat ook u kan profiteren van onze service en vakkennis. Dus bel daarom snel of kom gewoon eens langs voor een afspraak!

Mark:

DSC_0327